mandag den 11. juli 2016

7 etape på Camino de Santiago

Vi sov jo hos Nathalie på casa Simon igår, fint lille sted med fire værelser. Vi havde lidt skrupler over at efterlade en tom vinflaske på værelset. Jeg havde tænkt at tage den med men droppede det alligevel og efterlod den. Hun var så sød og ren uden tvivl en meget troende kvinde som så det her som sit kald - altså min opfattelse😉
Vi kunne ikke spise der men skulle indtage vores morgenmad et andet sted, det var så fint og havde spist der aftenen før, på Nathalies opfordring. 
 Når vi skal afsted om morgenen ud af byen kræver det hver dag lidt tid at få Birgitte op i gear. Så skal støvlerne snørres anderledes, så skal sålerne rettes, så skal der tisses en sidste  gang og når vi så har gået lidt kan hun godt blive i tvivl om hun nu fik sin pung i rygsækken. Så det tjekker jeg lige så den ikke skal af igen😘
 Ruten idag var kun på 21 km, skøn tur. Den var dog meget stejl de første ca 10 km gik vi opad😏, men det var skyet og kun 13 gr lige indtil vi kom frem. Idag havde heg heldigvis min trøje, så jeg kunne holde varmen. Det bliver virkelig koldt når man er klam af sved og det kun er 13 gr smuk morgen med skyerne langt nede. 
Vi kom til en cafe efter de første 11 km, her mødte vi bl a et par som vi har snakket en del med. Det er hyggeligt. 
Hyggelig lille by vi gik igennem. 
 
Igår mødte vi forresten de 3 søde unge fra en af de første dage. Kristoffer som vandrede i Birkenstock sandaler. Dem havde han dog givet op overfor og fået et par løbesko på. 
De synes turen var hård og var kommet i tidsnød og ville springe etapen idag over og tage en bus til næste by hvor vi lander imorgen. 
Det er mega hyggeligt at sludre med så mange som alle gør det på sin måde. 
Vi er nu kommet til Sarria en rigtig kedelig og turistet by, godt man ikke skal feriere her. 
Vi fik dig igen en dejlig Pilgrims menu 2 retter og vin 10 euro. 
Et stemnings billede fra ruten idag 
 Imorgen er det igen en lille tur på ca 22 km, lidt op og lidt ned. 
Vi kommer til Portomarin do er en lille bitte by, og nok mere hyggelig end den idag. 
De skulle lave noget fantastisk brændevin så måske vi skal smage det???😝
Dernæst kommer det et par dage bed udfordrende etaper på omkring godt og vel 30 km pr dag😫
Det er fantastisk det her- kan kun anbefales 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar